FINANCIAL LEASE OM DIERENPROEVEN TE VOORKOMEN

Dierproeven en financial lease

Joke en ik zijn altijd onderweg wanneer we met ons project bezig zijn (we hebben namelijk ook ons normale werk). We reizen dus veel voor onderzoeken en bezoeken wetenschappers die ons een handje in de goede richting willen helpen met dit project. Hiervoor nemen we vaak verschillende richtingen en zitten we niet altijd op dezelfde plek waardoor het voor ons dus onmogelijk is om met één auto alles te kunnen doen. Daarom dachten we een auto te leasen en op deze manier het probleem op te lossen. Na veel mogelijkheden te hebben bekeken en de verschillende lease opties te hebben overwogen zijn we voor een financial lease van Rosfinance gegaan. Dit bleek veruit de beste optie voor ons te zijn omdat we dan na afloop van de leaseperiode de eigenaars van de auto zijn en we hiermee ons geld dus als het ware als investering kunnen zien. We gebruiken de auto dan ook uitsluitend voor het project en waarvoor we ook vaak naar het buitenland moeten.

Wij houden van de natuur en alles wat daar mee te maken heeft zoals dieren, het milieu, globale verwarming enz. We eten dan ook zo gezond mogelijk en gebruiken daarvoor groenten en fruit uit onze eigen kas. Ook kopen we geen kleding of accessoires die van leer zijn gemaakt en uiteraard gebruiken we geen auto´s die op benzine, diesel of gas rijden. Daarom hebben we gekozen voor een Tesla. Bij ROS finance hebben ze ons fantastisch geholpen en alles piekfijn uitgelegd waardoor we al snel de auto op konden gaan halen.

Als mensen meer gebruik maken van elektrische motors dan zou onze planeet er misschien heel anders uitzien maar dat is natuurlijk een ander thema waar we later op ingaan. Energie wordt namelijk ook op dieren getest. Joke kan ondertussen haar werk doen en ik het mijne waardoor het project wat sneller verloopt en we dus ook in minder tijd een goed resultaat hopen te leveren. We hebben onze eerste winst ondertussen al binnen met een laboratorium die nu natuurlijke pijnstillers produceert in plaats van allopathische geneesmiddelen en waar we natuurlijk heel trots op zijn en regelmatig een kijkje gaan nemen. Dat doen we uiteraard in een van onze Teslas want we willen de mensen er ook van bewust maken dat een planeet zonder luchtvervuiling een goede toekomst biedt voor de aankomende generaties.

Wanneer je dus van plan bent om een auto te gaan leasen denk dan aan een Tesla en help een handje mee om de natuur te behouden. Een financial lease of welke andere dan ook is met een Tesla niet veel duurder maar bespaart je wel veel geld in benzine, diesel of gas. Dus als we het goed bekijken is het leasen van een Tesla eigenlijk goedkoper dan een gewone wagen. Wees dus slim en overweeg eerst de Tesla voor een financial of private lease zo bespaar je energie, vervuil je minder en help je ook nog eens mee om de globale verwarming tegen te gaan. Een prima idee dus voor mensen die van de natuur houden en aan de toekomst van hun kinderen denken. We zijn er dan ook van overtuigd dat iedereen een Tesla heel goed zal bevallen.